Behåll utelivet i höst

Bara för att sommarvärmen försvinner och dagarna blir kortare betyder det inte att vi måste gömma oss inomhus. Den krispiga höstluften och färgerna på träden gör att en molnfri dag minsann kan stå lika högt i kurs som en varm sommardag. Friluftsliv är bra för hälsan och med rätt kläder kan du njuta av naturen oavsett väder och temperatur.

Anpassa efter behov

Efter en varm sommar med barbenta aktiviteter är det lätt att klä sig för kallt när hösten kommer. Vi lever gärna kvar i den lätta frihetskänslan som sommarens värme medför till våra klädval. Men sanningen är att de kallare årstiderna kräver fler plagg och plagg med mer funktion.

Här kan du hitta något intressant för dig, oavsett aktivitet. Det finns kläder för alla. Kläder som gör att du kan njuta av naturens upplevelser utan att störas av köld, dålig passform eller väta.

Alltid redo

Beroende på aktivitet skiftar behoven. När du paddlar behöver du mer vattentåliga kläder, när du vandrar behöver du kläder som andas och om du har picknick behöver du extra värmande kläder. Tänk på att vara på den säkra sidan och alltid packa med ombyte och alternativ för ändrade behov. Vädret i vårt avlånga land skiftar och beroende på aktivitet behoven likaså.

Comments are closed.