Bra och avkopplande sysselsättning under semestern

Semester – den tid du längtar efter och planerar för i nästan ett år. Så mycket ska hinnas med men så lite tid. Ibland, eller ofta hinner vi helt enkelt inte koppla av under vår ledighet.

Har du svårt att ta det lugnt

Har du inte ro att bara sitta still och vila själ och kropp? Även om du är en aktiv friluftsmänniska som gillar camping och äventyr så kan du behöva komma till ro. Om du gör något med händerna samtidigt som du vilar och tar det lugnt får du allt i ett! Sticka, sy, virka eller något annat handarbete är ett gammalt välbeprövat knep för att få tiden att gå och gå ned i varv. Det är också lätt att ta med sig sitt handarbete på alla sorts äventyr.

Koppla av med lite stickning

Att göra något med sina egna händer som du kan använda eller ge bort ger stolthet, tillfredsställelse och glädje. Avkoppling och produktivitet i en perfekt kombination.

Se till att handla det du behöver innan du slår dig ner, sen är det bara att börja. Hitta en bra stickbeskrivning, ett fint garn och kom till ro till stickornas klirrande. Nästa gång du campar kan du ta med din egenstickade mössa eller lägga delar av packningen i den virkade påsen.

 

Comments are closed.